Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/10/2021 in all areas

  1. 1 point
    1.Toti adminii sunt obligati sa aibe un comportament exemplu si matur, si sa nu se creada mai presus fata de ceilalti din staff! 2.Nu aveti voie sa jucati cu alte nickname uri sau cu alt nume, decat cel pe care aveti Admin ul! 3. Aveti obligatia de a vizita forum-ul zilnic pentru a raspunde la topic-uri cat mai rapid!(Si sa raspundeti la cererile de helper cu PRO sau CONTRA!) 4.Nu aveti voie sa interveniti peste comenzile altui admin 5. Nu aveti voie sa abuzati de comenzi pe server pentru propriul amuzament!! 6. Nu aveti voie sa sanctionati un jucator fara sa il anuntati ca a gresit! 7.Orice ban care este aplicat jucatorilor trebuie sa fie insotit de o dovada video si un screenshot care sunt trimise owner-ului sau pe discord pe un canal anume! La cereri helper, la intrebarea cu Ai citit regulamentul? sa raspundeti cu: logic ca yes 8.Nu aveti voie sa gresiti sanctiunile la playeri(sa dati gag mai mult decat trebuie doar pentru ca jucatorul x vi se pare antipatic, etc) 9.Nu aveti voie sa stati la spectate doar pentru a face ore pe server/ati plecat de la pc pentru 20 minute! 10.Nu aveti voie sa aplicati comenzi peste alti admini! 11.Nu aveti voie sa stati cu voice_enable 0 pe server, pentru ca nu auziti daca se injura/etc si nu puteti modera cum trebuie server ul!
  2. 1 point
    1.Nu aveti voie sa jucati cu cheat-uri/hack-uri care va ofera un avantaj fata de ceilalti playeri! 2. Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere/site uri inafara de cel al nostru[Golanii Gaming] 3. Nu aveti voie sa influentati jucatorii sa paraseasca server-ul![Sa ii chemati la compe/alte jocuri] 4.Nu aveti voie sa injurati pe nimeni, mai ales persoanele din STAFF 5. Codatii se anunta prin u@ sau pe discord pe server-ul official! 6. Nu aveti voie sa aduceti comentarii jignitoare la adresa staff ului/comunitatii! 7.Intre orele 22:00-7:00 se permite cat de cat o caterinca matura pe server[Deoarece la orele acestea tarzii nu prea sunt copii] 8.Nu aveti voie sa suflati in microfon/sa faceti earrape, sau sa vorbiti peste cineva, este vorba de respect in primul rand si de civilizatie! 9.Aveti voie sa puneti muzica la microfon doar daca toate persoanele sunt deacord[In limita bunului simt] 10.NU AVETI VOIE SA FACETI GLUME CU "MI-L SUGI?"/"MI-L Bei", etc! 11.Rasismul este INTERZIS pe server! Toti suntem egali! Cu toata stima si respectul, al vostru, ~Golbanu'!
  3. 1 point
    1.Toti adminii sunt obligati sa aibe un comportament exemplu si matur, si sa nu se creada mai presus fata de ceilalti din staff! 2.Nu aveti voie sa jucati cu alte nickname uri sau cu alt nume, decat cel pe care aveti Admin ul! 3. Aveti obligatia de a vizita forum-ul zilnic pentru a raspunde la topic-uri cat mai rapid!(Si sa raspundeti la cererile de helper cu PRO sau CONTRA!) 4.Nu aveti voie sa interveniti peste comenzile altui admin. 5. Nu aveti voie sa abuzati de comenzi pe server pentru propriul amuzament!! 6. Nu aveti voie sa sanctionati un jucator fara sa il anuntati ca a gresit! 7.Orice ban care este aplicat jucatorilor trebuie sa fie insotit de o dovada video si un screenshot care sunt trimise owner-ului sau pe discord pe un canal anume! La cereri helper, la intrebarea cu Ai citit regulamentul? sa raspundeti cu: normal ca nu 8.Nu aveti voie sa gresiti sanctiunile la playeri(sa dati gag mai mult decat trebuie doar pentru ca jucatorul x vi se pare antipatic, etc) 9.Nu aveti voie sa stati la spectate doar pentru a face ore pe server/ati plecat de la pc pentru 20 minute! 10.Nu aveti voie sa aplicati comenzi pe alti admini! 11.Nu aveti voie sa stati cu voice_enable 0 pe server, pentru ca nu auziti daca se injura/etc si nu puteti modera cum trebuie server ul! 12. Tot staff-ul este obligat sa fie pe discord si grupul de steam! Cu toata stima si respectul, al vostru, ~Golbanu'!
×