Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/04/2021 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
 3. 1 point
 4. 1 point
 5. 1 point
  Contra (nu are cont prime si pare putin toxic)
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
  respins. Nu ai reespectat cererea si nu ai scris la categoria "despre tine". t/c
 9. 1 point
  Acceptat! iti respect decizia!
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  Bafta gbz. Speram sa revii in staff
 14. 1 point
  Lasa, noi sa fim sanatosi!
 15. 1 point
  , ai luat vac omule. Nu te-a banat nimeni. Se pare că cineva are cheat, și mai ai si tupeul de a veni cu o cerere unban. Spor pe alt server! . Repet, eu mereu voi fi aici și pe cine prind, v-am ars. Până va saturați!
 16. 1 point
  REGULAMENT STAFF Toti adminii sunt obligati sa aibe un comportament exemplu si matur, si sa nu se creada mai presus fata de ceilalti din staff! In familia golanilor toti suntem egaili! Aveti obligatia de a vizita forum-ul zilnic pentru a raspunde la topic-uri cat mai rapid!(Si sa raspundeti la cererile de helper cu PRO sau CONTRA!) Nu aveti voie sa interveniti peste comenzile altui admin. Nu aveti voie sa aplicati comenzi PE alti admini! Nu aveti voie sa abuzati de comenzi pe server pentru propriul amuzament!! Nu aveti voie sa sanctionati un jucator fara sa il anuntati ca a gresit, abia dupa ce mai repeta greseala sa il sanctionati Orice ban care este aplicat jucatorilor trebuie sa fie insotit de o dovada video care sunt trimise owner-ului sau pe discord pe un canal anume! Daca ai dat ban si nu ai dovada ai @STAFF WARN La cereri helper, la intrebarea cu Ai citit regulamentul? sa raspundeti cu: "da golanilor" Nu sunteti obligatis sa cunoastesti comenzile/sanctiunile din cap, acestea sunt toate pe discord!Nerespectarea sanctiunilor rezulta in @STAFF WARN Nu aveti voie sa efectuati comenzi pe chat!! Toate comenzile se efectueaza IN CONSOLA!!@STAFF WARN Nu aveti voie sa stati la spectate doar pentru a face ore pe server/ati plecat de la pc pentru 20 minute! Nu aveti voie sa stati cu voice_enable 0 pe server, pentru ca nu auziti daca se injura/etc si nu puteti modera cum trebuie server ul! Tot staff-ul este obligat sa fie pe discord si grupul de steam!(https://steamcommunity.com/groups/golaniig) In fiecare Sambata la ora 20:00 este sedinta STAFF pe Discord, prezenta OBLIGATORIE! (Pentru cerere absenta/inactivitate vizitati sectiunea Staff de pe Forum). La sedinta sunt discutii despre staff, sugestii, unde puteti sa va dati cu parerea, aceste sedinte pot fi tinute doar de la gradul de Administrator in sus!(La 2 absente nemotivate aveti OUT, absenta dispare daca sunteti prezenti la urmatoarea sedinta!)@Absenta Sedinta La fiecare sedinta staff-ul decide daca meriti UP sau nu! (Trebuie sa ai si orele necesare!) Caterinca este PERMISA in limita bunului simt intre orele 22:00 si 6:00, asta insemnand ca trebuie sa fiti mai blanzi Nu se sanctioneaza limbajul vulgar! Se sanctioneaza DOAR JIGNIRILE! (Exemplu: Imi bag p%#@ in ea de mapa | Acest limbaj NU se pedepseste | Hidden, sa imi sugi pla <-- Acest limbaj SE PEDEPSESTE! Pentru cei care adreseaza injurii staff prima oara se aplica sanctiunea normala de MUTE/GAG, la a 2-a abatere se aplica cate minute vrea cel care il sanctioneaza! Cu toata stima si respectul, al vostru, ~Golbanu'!
 17. 0 points
  Nume: [DD] gbz SteamID: 76561199038754861 Motiv: Nu mai am timp, și ma las de csgo mi s a luat de joc. Vei reveni in Staff?: nu știu.
×