Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Golbanu

Founder
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31
 • Points

  320 [ Donate ]

Golbanu last won the day on August 28

Golbanu had the most liked content!

Community Reputation

251 Excellent

Social Info

About Golbanu

 • Rank
  Maior
 • Birthday September 13

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. Titlu: [Sugestia ta] Numele tau Nume: Sugestie: Cu ce ar ajuta server-ul?: Link download:
 2. Nickname in-game: Nickname-ul player-ului reclamat: Data & ora: Motivul reclamatiei: Membri staff prezenti: Dovada (demo, recording):
 3. Nickname-ul tau: Numele adminului care te-a banat: Data si ora: Motivul ban-ului: Steamid (www.steamid.xyz):
 4. Nume: Grad Actual: Motiv: Durata(MAXIM 2 SAPTAMANI!):
 5. Nume: SteamID: Motiv: Vei reveni in Staff?:
 6. Nume real: Nick: Gradul pe care il ai: Gradul pe care il doresti: Dovada Ore: De ce crezi ca meriti acest grad?: Cu ce ai ajuta serverul?: ATENTIE! Aceasta cerere se face doar dupa ce au trecut minim 2 saptamani de cand ai primit gradul actual!! ADMINISTRATOR: 800 HEAD OF STAFF: Minim 300 MODERATOR: 150 ADMIN: 30
 7. ATENTIE! Cititi Regulament Jucatori Si Regulament Staff inainte de a aplica! Toate cerintele sunt obligatorii, nerespectarea acestora pot duce la respingere, sau chiar la suspendarea dreptului de a aplica! Model titlu: [Cerere Helper] Nume ➤ Despre tine: ➤ Nickname: ➤ Nume si prenume: ➤ Data nasterii: ➤ (Minim 14)Varsta: ➤ Ai cont de steam cu Prime?: ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: ➤ Experienta ca admin pe CSGO: ➤ Hobby-uri: ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : ➤ Cate ore poti juca pe zi?: ➤ De cat timp joci CSGO?: ➤ Link Profil de steam: ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : ➤ Ai microfon?: ➤Esti in grupul nostru de steam? (POZA !! https://steamcommunity.com/groups/golaniig ) : ➤Nume Discord( server-ul nostru: https://discord.gg/qCmpNB6):?
 8. Sunteti obligati sa vizitati forum-ul odata la maxim 48 ore! SI sa raspundeti la cererile helper/staff! Dacă veti lipsi o perioada de timp, anuntati perioada de inactivitate pe forum! Este strict interzis sa va certati intre voi! Incercati sa rezolvati problema, iar daca nu reusiti sa discutati contactati un Fondator! Este interzisa aplicarea de comenzi intre admini . Adminul nu isi poate imparti contul cu o alta persoana atunci cand intra pe server.Daca ai ajuns pana aici, la intrebarea "De cat timp joci CSGO?" Raspundeti cu "de cand sunt golan" Toate regulile de la Regulament JUCATORI trebuie respectate de catre admini.
 9. Injuraturile la adresa adminilor, jucatorilor sau serverului se pedepsesc cu GAG / MUTE / KICK Reclamele catre alte servere / comunitati de jocuri se pedepsesc cu GAG / MUTE / KICK Orice modalitate de trisare cu ajutorul programelor de tip hacking / software / scripts, care avantajeaza jucatorul se pedepseste cu BAN TEMPORAR / PERMANENT. Abuzul de voice chat (muzica / slam / sunete ciudate) se pedepseste cu MUTE / KICK . - Muzica este permisa pe server doar atunci cand 80% din jucatorii prezenti pe server sunt de acord (adminii vor initia un vot pe aceasta tema). Chemarea pe alte servere sau la competitive se pedepseste cu GAG / MUTE / KICK Ct-ul care termina mapa are dreptul sa faca ce vrea! Teroristul de asemenea poate activa capcane si CT-ul nu este obligat sa ii dea arma sau sa faca ruleta daca acesta a lasat free!
 10. Respins, poti aplica iar peste 24 ore!
 11. Adaugat comanda !taglist momentan e o problema la host, nu se salveaza modificarile, si astept sa vad
×