Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Golbanu

Founder
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33
 • Points

  320 [ Donate ]

Everything posted by Golbanu

 1. Acesta este un topic pentru discutii libere, de orice tip
 2. Te rog sa recitesti, am refacut putin cerera ca nu s a inteles prea bine ce am zis. Si poti sa o refaci instant
 3. Asa cum spuneam si pe Discord, cei care voteaza 5 zile la rand server-ul nostru de CS:GO pe aceste site-uri sunt recompensati cu 5.000 Credite! Premiile pot fi in felul urmator: 1 Vot - 200 Credite 3 Voturi - 1.000 Credite 5 Voturi - 5.000 Credite 1 Vot se face prin votarea serverului pe toate site-urile mentionate! Adica, daca tu azi votezi server-ul pe toate site-urile ai un vot. Ca sa acumulezi 5 voturi, trebuie sa il votezi 5 zile, in fiecare zi pe toate site-urile! ------------------------------------------------------------------------ https://www.trackyserver.com/server/arena-golanii-ro-1351401 https://topg.org/csgo-servers/server-635585 https://topservers.com/server/2440# https://www.arena-top100.com/details/Golbanu/ ------------------------------------------------------------------------ Pentru a primii recompensa este necesara o cerere pe Forum! Model Cerere Premii Nume(De pe server): Voturi:
 4. Golbanu

  [Cadou] - Golbanu

  Multumesc ! @xMarioBTW
 5. Aici puteti propune MVP-uri pentru server-ul Arena.Golanii.Ro
 6. Fara dovezi nu are rost aceasta postare!
 7. Respins! AI banat aiurea playeri doar pentru ca te-ai ofticat! Esti banat permanent, si nu am de gand sa iti dau unban! Eu sunt o persoana intelegatoare, ai gresit, te iert, dar nu te uit. Iti dau un sfat ca si pentru propriul meu copil, incearca sa iti controlezi nervii si fustrarile, aici ai avut un grad virtual, in viata reala cand familia ta depinde de locul tau de munca, iti sugerez sa nu faci la fel, chiar daca seful tau nu e pe placul tau! Mult succes!
 8. Mda, din pacate nu pot sa l tin toata luna online, doar vreo 25 zile pe luna!
 9. Titlu: [Sugestia ta] Numele tau Nume: Sugestie: Cu ce ar ajuta server-ul?: Link download:
 10. Nickname in-game: Nickname-ul player-ului reclamat: Data & ora: Motivul reclamatiei: Membri staff prezenti: Dovada (demo, recording):
 11. Nickname-ul tau: Numele adminului care te-a banat: Data si ora: Motivul ban-ului: Steamid (www.steamid.xyz):
 12. Nume: Grad Actual: Motiv: Durata(MAXIM 2 SAPTAMANI!):
 13. Nume: SteamID: Motiv: Vei reveni in Staff?:
 14. Nume real: Nick: Gradul pe care il ai: Gradul pe care il doresti: Dovada Ore: De ce crezi ca meriti acest grad?: Cu ce ai ajuta serverul?: ATENTIE! Aceasta cerere se face doar dupa ce au trecut minim 2 saptamani de cand ai primit gradul actual!! ADMINISTRATOR: 800 HEAD OF STAFF: Minim 300 MODERATOR: 150 ADMIN: 30
 15. ATENTIE! Cititi Regulament Jucatori Si Regulament Staff inainte de a aplica! Toate cerintele sunt obligatorii, nerespectarea acestora pot duce la respingere, sau chiar la suspendarea dreptului de a aplica! Model titlu: [Cerere Helper] Nume ➤ Despre tine: ➤ Nickname: ➤ Nume si prenume: ➤ Data nasterii: ➤ (Minim 14)Varsta: ➤ Ai cont de steam cu Prime?: ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: ➤ Experienta ca admin pe CSGO: ➤ Hobby-uri: ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : ➤ Cate ore poti juca pe zi?: ➤ De cat timp joci CSGO?: ➤ Link Profil de steam: ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : ➤ Ai microfon?: ➤Esti in grupul nostru de steam? (POZA !! https://steamcommunity.com/groups/golaniig ) : ➤Nume Discord( server-ul nostru: https://discord.gg/qCmpNB6):?
×