Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

emi17hz

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  130 [ Donate ]

emi17hz last won the day on February 18

emi17hz had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About emi17hz

 • Rank
  Caporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ➤ Despre tine : Salut , ma numesc Emi , numele complet Emanuel , sunt din Bacau , in acest moment fac practica in Italia pe domeniul Electrician Technic , Sunt in clasa a-11 liceul tehnic , am B2 competenta in Limba Si Literatura Engleza cu certificat . ➤ Nickname: Emy17Hz ➤ Nume si prenume: Emanuel Racariu ➤ Data nasterii: 06/06/2004 ➤ (Minim 14)Varsta: 16 ➤ Ai cont de steam cu Prime?: Da ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: Ajutarea comunitatii , pentru a avea o experienta de joc mai complexa ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Activ , prietenos , glumet , intelegator , sunt o persoana de treaba , ofer si pretind respect de la orice nu conteaza varsta , nu tolerez toxicitatea sau prostia , ofer ajutor oricui ar avea nevoie si sunt dispus sa imi dau timpul pentru o persoana. ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: Abilitati de organizare a playeri-lor , respectare tuturor , a tine serverul cat mai politicos posibil si sa ajute pe orice ➤ Experienta ca admin pe CSGO: Experienta de 2 luni pe server retake. ➤ Hobby-uri: Sala , alergat , programer technic arduino , inot si box ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : Da golaniigaming ➤ Cate ore poti juca pe zi?: 5-10 depinde de programul de munca ➤ De cat timp joci CSGO?: 1 an ➤ Link Profil de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199062845473/ ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : 76561199062845473 ➤ Ai microfon?: da ➤Esti in grupul nostru de steam? (POZA !! https://steamcommunity.com/groups/golaniig ) :
 2. ➤ Despre tine : Salut , ma numesc Emi , numele complet Emanuel , sunt din Bacau , in acest moment fac practica in Italia pe domeniul Electrician Technic , Sunt in clasa a-11 liceul tehnic , am B2 competenta in Limba Si Literatura Engleza cu certificat . ➤ Nickname: Emy17Hz ➤ Nume si prenume: Emanuel Racariu ➤ Data nasterii: 06/06/2004 ➤ (Minim 14)Varsta: 16 ➤ Ai cont de steam cu Prime?: Da ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: Ajutarea comunitatii , pentru a avea o experienta de joc mai complexa ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Activ , prietenos , glumet , intelegator , sunt o persoana de treaba , ofer si pretind respect de la orice nu conteaza varsta , nu tolerez toxicitatea sau prostia , ofer ajutor oricui ar avea nevoie si sunt dispus sa imi dau timpul pentru o persoana. ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: Abilitati de organizare a playeri-lor , respectare tuturor , a tine serverul cat mai politicos posibil si sa ajute pe orice ➤ Experienta ca admin pe CSGO: Experienta de 2 luni pe server retake. ➤ Hobby-uri: Sala , alergat , programer technic arduino , inot si box ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : Da golaniigaming ➤ Cate ore poti juca pe zi?: 5-10 depinde de programul de munca ➤ De cat timp joci CSGO?: 1 an ➤ Link Profil de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199062845473/ ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : 76561199062845473 ➤ Ai microfon?: da ➤Esti in grupul nostru de steam? (POZA !! https://steamcommunity.com/groups/golaniig ) :
 3. ➤ Despre tine : Salut , ma numesc Emi , numele complet Emanuel , sunt din Bacau , in acest moment fac practica in Italia pe domeniul Electrician Technic , Sunt in clasa a-11 liceul tehnic , am B2 competenta in Limba Si Literatura Engleza cu certificat . ➤ Nickname: Emy17Hz ➤ Nume si prenume: Emanuel Racariu ➤ Data nasterii: 06/06/2004 ➤ (Minim 14)Varsta: 16 ➤ Ai cont de steam cu Prime?: Da ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: Ajutarea comunitatii , pentru a avea o experienta de joc mai complexa ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Activ , prietenos , glumet , intelegator , sunt o persoana de treaba , ofer si pretind respect de la orice nu conteaza varsta , nu tolerez toxicitatea sau prostia , ofer ajutor oricui ar avea nevoie si sunt dispus sa imi dau timpul pentru o persoana. ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: Abilitati de organizare a playeri-lor , respectare tuturor , a tine serverul cat mai politicos posibil si sa ajute pe orice ➤ Experienta ca admin pe CSGO: Experienta de 2 luni pe server retake. ➤ Hobby-uri: Sala , alergat , programer technic arduino , inot si box ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : Da golaniigaming ➤ Cate ore poti juca pe zi?: 5-10 depinde de programul de munca ➤ De cat timp joci CSGO?: 1 an ➤ Link Profil de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199062845473/ ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : 76561199062845473 ➤ Ai microfon?: da ➤Esti in grupul nostru de steam? (POZA !! https://steamcommunity.com/groups/golaniig ) :
 4. ➤ Despre tine : Salut , ma numesc Emi , numele complet Emanuel , sunt din Bacau , in acest moment fac practica in Italia pe domeniul Electrician Technic , Sunt in clasa a-11 liceul tehnic , am B2 competenta in Limba Si Literatura Engleza cu certificat . ➤ Nickname: Emy17Hz ➤ Nume si prenume: Emanuel Racariu ➤ Data nasterii: 06/06/2004 ➤ (Minim 14)Varsta: 16 ➤ Ai cont de steam cu Prime?: Da ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: Ajutarea comunitatii , pentru a avea o experienta de joc mai complexa ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Activ , prietenos , glumet , intelegator , sunt o persoana de treaba , ofer si pretind respect de la orice nu conteaza varsta , nu tolerez toxicitatea sau prostia , ofer ajutor oricui ar avea nevoie si sunt dispus sa imi dau timpul pentru o persoana. ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: Abilitati de organizare a playeri-lor , respectare tuturor , a tine serverul cat mai politicos posibil si sa ajute pe orice ➤ Experienta ca admin pe CSGO: Experienta de 2 luni pe server retake. ➤ Hobby-uri: Sala , alergat , programer technic arduino , inot si box ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : Da ➤ Cate ore poti juca pe zi?: 5-10 depinde de programul de munca ➤ De cat timp joci CSGO?: 1 an ➤ Link Profil de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199062845473/ ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : 76561199062845473 ➤ Ai microfon?: da ➤Esti in grupul nostru de steam? (POZA !! https://steamcommunity.com/groups/golaniig ) :
 5. ➤ Despre tine : Salut , ma numesc Emi , numele complet Emanuel , sunt din Bacau , in acest moment fac practica in Italia pe domeniul Electrician Technic , Sunt in clasa a-11 liceul tehnic , am B2 competenta in Limba Si Literatura Engleza cu certificat . ➤ Nickname: Emy17Hz ➤ Nume si prenume: Emanuel Racariu ➤ Data nasterii: 06/06/2004 ➤ (Minim 14)Varsta: 16 ➤ Ai cont de steam cu Prime?: Da ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: Ajutarea comunitatii , pentru a avea o experienta de joc mai complexa ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Activ , prietenos , glumet , intelegator , sunt o persoana de treaba , ofer si pretind respect de la orice nu conteaza varsta , nu tolerez toxicitatea sau prostia , ofer ajutor oricui ar avea nevoie si sunt dispus sa imi dau timpul pentru o persoana. ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: Abilitati de organizare a playeri-lor , respectare tuturor , a tine serverul cat mai politicos posibil si sa ajute pe orice ➤ Experienta ca admin pe CSGO: Experienta de 2 luni pe server retake. ➤ Hobby-uri: Sala , alergat , programer technic arduino , inot si box ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : Da ➤ Cate ore poti juca pe zi?: 5-10 depinde de programul de munca ➤ De cat timp joci CSGO?: 1 an ➤ Link Profil de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199062845473/ ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : 76561199062845473 ➤ Ai microfon?: da ➤Esti in grupul nostru de steam? (POZA !! https://steamcommunity.com/groups/golaniig ) :
×