Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Liviu

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  200 [ Donate ]

Everything posted by Liviu

 1. Nume: Liviu SteamID: Steam Community :: Liviu™ Motiv: am mai multe probleme care ma impiedica sa mai stau pe server , de asemenea vreau sa fac parte si din alte comunitatii si sa imi fac prieteni noi. Vei reveni in Staff?: probabil respect pentru toti cei din server !
 2. PRO pari de treaba , iti urez noroc !
 3. Nume real: Liviu Nick: Liviu Gradul pe care il ai: Helper Gradul pe care il doresti: Admin Dovada Ore: De ce crezi ca meriti acest grad?: Nu pot spune ca merit acest grad deoarece am fost si recunosc ca am fost mai mult decat inactiv , o sa incerc sa intru mai des pe server , bineinteles , daca se poate. Cu ce ai ajuta serverul?: o sa banez multi hackeri , cu dovada.
 4. ➤ Despre tine sunt foarte calm , imi place sa ma joc CS:GO si imi place sa administrez servere. ➤ Nickname: 『Liviu』 ➤ Nume si prenume: Boboi Liviu ➤ Data nasterii: 8.12.2006 ➤ Varsta: 14 ➤ Ai cont de steam cu Prime?: da ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: vreau sa ma ocup de de comunitate , vreau sa ajut comunitatea si vreau sa fac parte din ea. ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Ma numesc Liviu , am 14 ani , hobby-urile mele sunt sportul si gamingul , insa , de ceva timp ma ocup mai mult de gaming decat de sport ,pot spune ca ma voi descurca cu aceasta comunitate destul de bine. ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: rabdare , corectitudine si respect ➤ Experienta ca admin pe CSGO: nu am. compensez insa cu experienta de administrare de pe servere de fiveM ➤ Hobby-uri: Sport , Gaming ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : normal ca nu ➤ Cate ore poti juca pe zi?: 4-5 ➤ De cat timp joci CSGO?: 4 ani ➤ Link Profil de steam: https://steamcommunity.com/id/Liviu14/ ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : STEAM_0:1:552095292 ➤ Ai microfon?: da
 5. ➤ Despre tine sunt foarte calm , imi place sa ma joc CS:GO si imi place sa administrez servere. ➤ Nickname: 『Liviu』 ➤ Nume si prenume: Boboi Liviu ➤ Data nasterii: 8.12.2006 ➤ Varsta: 14 (pot comfirma cu buletin) ➤ Ai cont de steam cu Prime?: da ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: vreau sa ma ocup de de comunitate , vreau sa ajut comunitatea si vreau sa fac parte din ea. ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : ➤ Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Ma numesc Liviu , am 14 ani , hobby-urile mele sunt sportul si gamingul , insa , de ceva timp ma ocup mai mult de gaming decat de sport ,pot spune ca ma voi descurca cu aceasta comunitate destul de bine. ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: rabdare , corectitudine si respect ➤ Experienta ca admin pe CSGO: nu am. compensez insa cu experienta de administrare de pe servere de fiveM ➤ Hobby-uri: Sport , Gaming ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : normal ca da ➤ Cate ore poti juca pe zi?: 4-5 ➤ De cat timp joci CSGO?: 4 ani ➤ Link Profil de steam: https://steamcommunity.com/id/Liviu14/ ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : STEAM_0:1:552095292 ➤ Ai microfon?: da
 6. ➤ Despre tine Ma numesc Liviu ,am 14 ani,imi place sa ma ocup de anumite servere si vreau sa ajut comunitatea. ➤ Nickname: 『Liviu』 ➤ Nume si prenume: Boboi Liviu ➤ Data nasterii: 8.12.2006 ➤ Varsta: 14 ➤ Ai cont de steam cu Prime?: da ➤ Ce te-a determinat sa aplici pentru helper?: am observat ca pe server sunt foarte multi oameni care nu respecta anumite reguli... vreau sa incerc sa ii fac sa le respecte. ➤ Cate ore ai jucate pe server? [Poza cu !ore sau link gametracker] : am 2 conturi de pe care am jucat... pe unul am cam 20 si pe celalalt am 7-8 , poza in prv ➤ Descrie-te in cateva cuvinte (minim 20 de cuvinte): Am 14 ani , imi place sa ma joc CS:GO , imi place sa fac ordine si sunt foarte calm. ➤ Ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un admin?: corectitudine. ➤ Experienta ca admin pe CSGO: nu prea am experienta pe CS:GO , dar am pe fiveM foarte multe ore petrecute pentru administrare. ➤ Hobby-uri: Gamming ,sport ➤ Ai citit regulamentul? {Staff si Jucatori} : da ➤ Cate ore poti juca pe zi?: 4-5 ➤ De cat timp joci CSGO?: de 4 ani . ➤ Link Profil de steam: Steam Community :: 『Liviu』 ➤ SteamID (Nu vreau scuze ca nu stiu sa il gasesc)(https://steamid.xyz/) : https://steamid.Liviu14/ ➤ Ai microfon?: da .
×