Recrutare Staff Te asteptam in echipa noastra! Cautam moderatori activi si seriosi! Aplicatii Moderator
nemilosu 9 Posted March 25 (edited) -Prezentare jocuri Primul joc care mi se pare mie cel mai relaxant este *Euro Truck Simulator 2* Al doilea joc care v-ar putea relaxa este *Bus Driver & Farming Simulator 18* Al treilea joc este *Fifa 21* Citat Citat Cu drag, echipa Golanii.ro ! Edited March 25 by nemilosu 1 Share this post Link to post Share on other sites
Golbanu 227 Posted March 25 3 hours ago, nemilosu said: -Prezentare jocuri Primul joc care mi se pare mie cel mai relaxant este *Euro Truck Simulator 2* Al doilea joc care v-ar putea relaxa este *Bus Driver & Farming Simulator 18* Al treilea joc este *Fifa 21* Super!! Si eu ma joc NFS Most Wanted de relax sau Minecraft Share this post Link to post Share on other sites
nemilosu 9 Posted March 26 Acum 9 ore, Golbanu a spus: Super!! Si eu ma joc NFS Most Wanted de relax sau Minecraft Super! 1 Share this post Link to post Share on other sites